Laat je contactgegevens achter

Naam (voor- en achternaam):
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Interesse in functie als:
CV:
Upload bestand (Max. 16Mb)Actuele vacatures

terug naar lijst

Medewerker ICT - Wolfert van Borselen scholengroep

Voor onze locaties Wolfert Dalton en Wolfert Lansing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren medewerker ICT voor ondersteuning op het gebied van hard- en software. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

 

Je gaat op beide locaties werken en we verwachten dat je doortastend te werk gaat en zelf initiatief neemt. Je denkt oplossingsgericht en communiceert klantvriendelijk. Een flexibele instelling is nodig om daar aan de slag te gaan waar op dat moment de prioriteit ligt. We verwachten dat je dit ook zelf ziet en plant. Je hebt veel te maken met leerlingen, dus we zoeken iemand die affiniteit heeft met werken met jongeren. Ervaring met systemen als Google suite, Windows, Office, Ivanti RES software en ervaring met reparaties van diverse computersystemen zijn een pré. Evenals ervaring met werken in het onderwijs.

 

 Nadere informatie en solliciteren:
Nadere informatie en solliciteren
We zoeken iemand met een diploma in de ICT-sector op niveau mbo-4. Salaris conform salarisschaal 6 of 7 cao VO, afhankelijk van je kennis en ervaring. Informatie over onze scholen kun je vinden op onze website www.wolfert.nl.  

Sollicitaties kun je tot en met vrijdag 28 februari per e-mail richten aan mevrouw Den Hertog, staffunctionaris P&O en beleid, via sollicitatiewla@wolfert.nl. De gesprekken zullen worden gevoerd op woensdag 11 maart.

Geplaatst op:
13 februari 2020

Reageer voor:
29 februari 2020

Met ingang van:
Per direct

School:
Wolfert van Borselen scholengroep

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
1.0

Salarisschaal:
6 of 7 volgens cao VO, afhankelijk van kennis en ervaring

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel